Feng Shui tanácsadás:

A Feng Shui iránt világszerte növekszik az érdeklődés. Ennek köszönhetően az emberek rádöbbennek arra, hogy e talányokat a Kelet tudósai alapos vizsgálatnak vetették alá az évszázadok során, és hogy a válaszok nagy hatással lehetnek mindennapi életünkre.
Én is zavartan álltam kezdetben e témában megjelenő könyvek egész sora előtt. A megjelent irodalom csak egy része kínai, a többi nyugati szerzők tollából születik.

Az információk olykor ellentmondásosnak tűntek, és a remény, hogy gyors és könnyű belsőépítészeti megoldásokat találjunk, hamar szertefoszlott. De nem adtam fel, és mélyebben belevetettem magam ebbe a tudományba, hogy megértsem, és mint személyes feng shui tanácsadó segíthessek másoknak is, elmagyarázhassam a Feng Shui alapelveit, ugyanakkor új dimenziókat tárhassak fel az érdeklődők számára. Mi emberek, akik magunk is energiát – az emberi chi-t képviseljük, két hatalmas energiamező hatása alatt élünk:
- a „földi chi” – a Föld folytonos ereje
- és az „égi chi” – a mérhetetlen nagy űrt is átható kozmikus energia

Ezen energiák hatásainak és az egyén életére tett befolyásuknak a megértése a Feng Shui alapja, az időtényező figyelembe vételével.
A boldog élet alapja szerintem elsődlegesen a helyes önismeret, de ahhoz, hogy elégedettek legyünk, a motiváción és a „pozitív gondolkodáson” túl összhangba kell kerülnünk a természettel. Vissza kell találnunk „hozzá”, és tisztelnünk kell erejét. A mai rohanó világunkban reménykedem, hogy egyre többen belátják ezt az igazságot, és egyre több ember fordul bizalommal segítségért egy megfelelő szakemberhez, hogy harmóniába kerülhessünk önmagunkkal és a természettel. Erre bíztatom Önt is. Forduljon hozzám bizalommal.